Grabbelpas

Nieuwe manier van inschrijven!

De inschrijvingen voor de Grabbelpasactiviteiten, sportkampen en zwemlessen startten op maandag 13 maart om 18 uur. Inschrijven gebeurt voortaan via de webshop. U kunt er de gewenste activiteiten selecteren en onmiddellijk afrekenen. Dit is belangrijk:

  • Via de knop ‘Schrijf online in’ komt u terecht in de webshop.
  • Hebt u al een profiel, log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt de gewenste activiteiten aanduiden en meteen betalen.
  • Hebt u nog geen profiel, maak er dan snel een aan. Wij raden u aan om uw e-mailadres in te stellen als gebruikersnaam. U maakt één profiel aan voor het hele gezin. Kinderen en andere gezinsleden voegt u hier later aan toe.
  • Hebt u een vrijetijdspas of bent u inwoner van Herentals? Dan duurt het gemiddeld één werkdag na de aanmaak van uw profiel om de bijhorende korting voor u te activeren.

Verveel jij je wel eens tijdens de korte schoolvakanties en ben je op zoek naar leuke en creatieve activiteiten? Dan zijn de Grabbelpasactiviteiten echt iets voor jou! De Grabbelpasactiviteiten zijn bestemd voor kinderen geboren tussen 2005 en 2014 en vinden plaats op elke werkdag van een korte schoolvakantie (uitgezonderd feestdagen). Er kan maar een beperkt aantal kinderen deelnemen. Tijdig inschrijven en betalen is de boodschap. Heb je in het verleden een Grabbelpas gehad, dan krijg je het programma thuis per mail of per post. Je kan het programma ook terugvinden via de inschrijvingslink bovenaan deze pagina.

Belangrijk!
Activiteiten waarvoor te weinig deelnemers ingeschreven zijn, worden afgelast. Je wordt in dit geval tijdig op de hoogte gebracht en je krijgt je inschrijvingsgeld terug. Indien je zelf niet kan komen naar een activiteit en je verwittigt ons tenminste zeven dagen vooraf, dan krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald. Mogen we je vragen ons ook te verwittigen op de dag voor – of zelfs van – de activiteit zodat we de kinderen op onze reservelijst kunnen contacteren? Zo kunnen zij alsnog deelnemen.
 
Tijdens de activiteiten worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen op de website van de stad, op de facebookpagina van de jeugddienst en worden mogelijk gebruikt voor stedelijke informatiedoeleinden. Wil je niet dat er foto's van jouw kind genomen en gepubliceerd worden? Gelieve dit dan uitdrukkelijk te melden aan de jeugddienst.