Zomersportkampen 2017

Kleuters, kinderen en jongeren kunnen zich deze zomer uitleven op tal van sportkampen. De activiteiten vinden plaats in sportcomplex De Vossenberg (Markgravenstraat 93) van 9 tot 16 uur. Soms gaan de kinderen op uitstap.

Inschrijven kan vanaf maandag 15 mei om 18 uur via de webshop. U kunt er de gewenste activiteiten selecteren en onmiddellijk afrekenen. Dit is belangrijk:

  • Via de knop ‘Schrijf online in’ komt u terecht in de webshop.
  • Hebt u al een profiel, log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt de gewenste activiteiten aanduiden en meteen betalen.
  • Hebt u nog geen profiel, maak er dan snel een aan. Wij raden u aan om uw e-mailadres in te stellen als gebruikersnaam. U maakt één profiel aan voor het hele gezin. Kinderen en andere gezinsleden voegt u hier later aan toe. 
  • Hebt u een vrijetijdspas of bent u inwoner van Herentals? Dan duurt het gemiddeld één werkdag na de aanmaak van uw profiel om de bijhorende korting voor u te activeren.

Sportregio Kempen

De stad werkt samen met Sportregio Kempen waardoor jongeren ook in de buurgemeenten terecht kunnen voor leuke sportactiviteiten.

G-sportdagen en inclusieve sportkampen

Kinderen en jongeren met een handicap kunnen deelnemen aan inclusieve sportkampen en aan de G-sportdagen.